Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ελληνική τηλεόραση στην Αγγλία


Ένα βασικό πράγμα που θες όταν μετακομίσεις είναι η ελληνική τηλεόραση.
Θα μου πεις τι να δω ???? Τούρκικα και επαναλήψεις???? Δεν είναι άδικη η σκέψη αλλά πιστέψτε με ότι είναι κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.

Το να δεις λοιπόν ελληνική τηλεόραση στην Αγγλία και γενικότερα στο εξωτερικό δεν είναι εύκολο πράγμα.
Οι επιλογές είναι δύο.


1) Το ίντερνετ.
Θα βρείτε πάρα πολλά sites τα οποία διαφημίζουν ότι κάνουν live streaming από ελληνικά κανάλια!!! Καλύτερα να βλέπετε BBC παρά να ασχοληθείτε με αυτό το sport!! Τα μόνο sites που δουλεύουν αρκετά καλά είναι τα παρακάτω
i)http://www.kanalia.eu/
ii)http://www.greekchannels.eu/
iii)http://www.alphatv.gr/Live.aspx

Στα δύο πρώτα μπορείτε να δείτε σχεδόν όλα τα κανάλια, όχι όμως σε πλήρη οθόνη, εκτός από τον ΑΝΤ1 για τον οποίο θα πρέπει να αλλάξετε τον proxy του browser σας σε κάποιον ελληνικό και ύστερα να σας ανοίξει. Για το τελευταίο δεν δίνω μεγαλύτερη επέκταση γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται ή όχι οπότε με λίγη αναζήτηση στο google θα δείτε ότι είναι μια εύκολη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι τα sites αυτά δεν είναι πάντα on air πράγμα που μερικές φορές είναι αρκετά εκνευριστικό. Βέβαια από το τίποτα είναι μια πάρα πολύ καλή λύση.

2) Δορυφορική
Αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πριν έρθετε να κάνετε μια σύνδεση Nova start pack ή ΟΤΕ TV. Αφού το κάνετε αυτό και δηλώσετε σαν κατοικία μια διεύθυνση Ελλάδας τότε φέρτε μαζί σας τον δέκτη και την καρτούλα!
Όταν έρθετε εδώ αγοράστε ένα πιάτο min 60cm από το Amazon με 30£, πάρτε την άδεια του ιδιοκτήτη του σπιτιού ώστε να μην έχετε άλλα τρεχάματα, πάρτε τηλέφωνο μια εταιρία εγκατάστασης δορυφορικών ή κάντε το μόνοι σας αν έχετε τις γνώσεις.
Για Nova θα πρέπει να στοχεύσουν τον Hotbird 13 και για OTE TV τον Eurobird 9.
Αφού το εγκαταστήσετε τότε βλέπετε κανονικά τηλεόραση σαν να είσαστε στην Ελλάδα.

Καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Animated Social Gadget - Blogger And Wordpress Tips